Web applicatie laten maken

Wie wij zijn

Bij Crewa geloven we in korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. Wij staan klaar om jullie visie naar een effectieve en efficiƫnte webapplicatie te vertalen. Met onze doelgerichte aanpak en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jullie project soepel verloopt, zonder onnodige complexiteit.


Wat kan een applicatie voor jouw bedrijf betekenen?


Crewa ontwikkeld web applicaties voor het MKB die naadloos aansluiten op jullie behoeftes! Een webapplicatie is een applicatie die via de browser benaderd kan worden. Wij bouwen onze webapplicaties responsive zodat ze op elk apparaat goed weergegeven worden.


Een aantal voordelen van een webapplicatie zijn:

     - Bereikbaar via het web vanaf elk apparaat
     - Geschikt voor mobiele apparaten en desktop 's
     - Lagere ontwikkelingskosten 
     - Bedrijfsprocessen automatiseren
     - Relatief eenvoudig schaalbaar


Er zitten echter ook een aantal nadelen aan een webapplicatie:

     - Niet / nauwelijks offline te gebruiken
     - Kan niet in de appstore geplaatst worden. Er kan wel een snelkoppeling gedownload worden van de web applicatie. Dit ziet er net zo uit als een app.

     - Een mobiele app geeft over het algemeen een betere gebruikerservaring

Een webapplicatie is vaak het overwegen waard. Zelfs als er in de toekomst een mobiele app ontwikkeld moet worden, is een webapplicatie en goed startpunt. De backend van de webapplicatie kan in sommige gevallen zelfs hergebruikt worden voor de mobiele app wat de ontwikkelingskosten van een native app weer naar beneden brengt.
Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op op de mogelijkheden te bespreken. 


Hoe wij te werk gaan


Interesse in een webapplicatie gekregen en benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Wij komen graag bij jullie bedrijf langst. Zo krijgen wij een indruk van jullie bedrijf. Dit helpt ons weer in het verdere proces! 

Ons proces begint met een grondige analyse van de behoeften en doelstellingen van de applicatie. We luisteren naar jouw wensen om tot een gewenst resultaat te komen.
Vervolgens wordt er een functioneel plan opgesteld om alle eisen van de applicatie in kaart te brengen. Dit leggen wij aan jullie voor en spreken het samen door.

Alle functionaliteiten in kaart? Dan gaan onze ontwikkelaars aan de slag om jullie wensen te vertalen na een webapplicatie.